Conferència al Principat d'Andorra sobre situacions de crisi en espais naturals en el marc de les activitats de l’Any internacional del turisme sostenible

Conferència al Principat d'Andorra sobre situacions de crisi en espais naturals en el marc de les activitats de l’Any internacional del turisme sostenible
 
Andorra la Vella, 13 de setembre del 2017
 
En el marc de la celebració de l’Any internacional del turisme sostenible per al desenvolupament 2017, la Fundació OMT.Themis organitza la conferència “Mecanismes per prevenir situacions de crisi generades per l’activitat turística en espais naturals”. La ponència anirà a càrrec de l’experta Ana Báez, presidenta de Turismo & Conservación Consultores de Costa Rica. L’acte tindrà lloc al Centre de Congressos d’Andorra la Vella el dia 21 de setembre del 2017 a les 19h00.
 
Aquesta ponència és una oportunitat per escoltar de primera mà d’una experta reconeguda els consells per prevenir situacions de risc que poden posar en perill espais naturals. Ana Báez, té amb un ampli coneixement i experiència en el camp del desenvolupament sostenible, el turisme, l'educació, investigació, i àrees relacionades amb negocis. Treballa com a consultora internacional amb èmfasi en la regió llatinoamericana; és assessora en àrees com gestió i enfortiment del turisme i iniciatives en sostenibilitat principalment associades a àrees naturals, conservació, qualitat de vida, museologia i administració.
 
L’activitat s’emmarca en l’agenda d’actes de l'Any Internacional del Turisme Sostenible, que se celebra aquest 2017, amb l’aspiració a sensibilitzar els responsables de prendre decisions i al públic en general de la contribució del turisme sostenible al desenvolupament, mobilitzant-se alhora a tots els grups d'interès perquè treballin junts per fer del turisme un catalitzador de canvi positiu. En concret, la celebració posa èmfasi en cinc temes principals: el creixement econòmic inclusiu i sostenible, la Inclusió social, ocupació i reducció de la pobresa; l’ús eficient dels recursos, protecció ambiental i canvi climàtic; els valors culturals, diversitat i patrimoni, i la comprensió mútua, pau i seguretat.
 
 

Documents